0
Ваш заказ
     
0 lei
50 lei Бесплатно
500 lei
toate produsele promoționale

Cuptoare cu convecție (aerogrile)

Aerogrill in Moldova

Aerogrill este o posibilitate de a găti fără ulei, care este foarte potrivit pentru cei care au grijă figura lor. Gătitul în aerogrill va dura foarte putin timp și cu puțin efort, nu este necesar să fiți alături în momentul gătirii, nu este nevoie de amestecat și de întors produsele, și în aerogrill se poate de gătit mai multe feluri de mâncare concomitent.

Aerogrillul gătește produsele cu ajutorul aerului fierbinte. Acest lucru permite gătirea produsului fără a fi dezghețat și reduce timpul de gătire de trei ori. Cu cît mai puțin timp se folosește pentru tratarea termică, cu atît mai natural rămine produsul gătit.

Aerogrillul poate înlocui complet cuptorul. Se poate prăji, coace, gatit supe, coace placinte, usca ciuperci, fructe și chiar de sterilizat borcane. Aerogrillul e foarte ușor de folosit, cu el se poate lămuri chiar și un bucătar neexperimentat.

Aerogrillele au diferiți parametri tehnici. Control electronic sau manual, unele cu huse detașabile sau nedetașabile, cu diferite grade de automatizare. De asemenea, aerogrillile au vase cu cantitatea de 7-14 litri, iar unele au un inel care crește volumul la dorință.

În magazinul nostru online rozetka.md din orașul Chișinău puteți cumpăra  aerogrill, care va satisface toate cerințele Dumneavoastră. Descriera de pe saitul nostru vă va ajuta să faceți o alegere de aerogrill de pe site-ul nostru, precum și opiniile clientilor care deja au cumpărat. Livrăm aerogrille pe întreg teritoriul Republicii Moldova!