0
Ваш заказ
     
0 lei
50 lei Бесплатно
500 lei

Conditiile de livrare si achitare!

Comanda, plata și livrarea produsului comandat

Cum de comandat?

Comandarea produselor de pe site-ul nostru este simplă. Odată ce ați găsit produsul dorit (v-ă ajută sistemul de căutare - după cuvântul cheie și după categoriile de bunuri), faceți clic pe "Adaugă in coș".  În fereastra următoare vi se va cere de a plasa comanda sau de a continua cumpărăturile.

La formarea comenzii, specificați tipul de plată și livrarea bunurilor, precum și completați formularul de adresă. Faceți clic pe "Plasați comanda". Atât!

Înainte de a comanda produsul, aveți posibilitatea de a face cunoștință cu descrierea, fotografiile, parametrii tehnici. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe fotografie sau pe rândul cu denumirea produsului, situat puțin mai jos - veți nimeri pe pagina produsului, unde puteți găsi toate informațiile necesare. Pentru confortul Dvs., butonul "Adaugă în coș" este disponibil aici.

Comanda se poate face și prin telefon. Pentru aceasta, spuneții managerului nostru codul WEB (cinci cifre, care se găsesc la dreapta de fotografie pe pagina produsului) și / sau numele (modelul) produsului.

După primirea comenzii, managerul nostru va actualiza disponibilitatea produsului ales și va anunța timpul de livrare.

 

Cum de plătit?

Noi oferim diferite forme de plată - în numerar, transfer bancar, precum și procurarea bunurilor pe credit.

În numerar: achitați marfa în numerar la curier la livrare. În cazul în care v-ați decis să veniți după produs, plata se face în oficiul nostru.

Transfer bancar: după ce comanda este procesată, vă expediem un cont de plată, livrarea produselor este efectuată numai după primirea sumei necesare în contul nostru bancar. Vă rugăm să luați în considerare faptul că o parte din produse sunt eliberate prin transfer bancar cu taxa în mărime de 4%.

Credit: Pentru credit trebuie să apăsați butonul  "în credit", situat pe pagina produsului ales de Dvs. și în caseta de dialog să completați un formular special de cerere de finanțare. Toate detaliile cu privire la această formă de plată pot fi găsite într-o secțiune specială (link)

(!) Fiți atenți - dacă alegeți plata produselor în credit, nu e nevoie să apăsați butonul "Adaugă in coș".

 

Cum de primit?

Să primiți bunurile comandate, puteți utilizând fie de serviciul nostru de livrare sau personal să ridicați produsul în oficiul nostru (export personal).

În ambele cazuri, împreună cu bunurile veți  primi certificatul de garanție îndeplinit și bonul de casă (în unele cazuri, bonul de casă servește ca garanție) pentru bunurile achiziționate.

Aspectul, completația și funcționarea produsului se verifică în prezența curierului. În cazul în care ridicați produsul  de la sediul nostru, bunurile se verifică în oficiul nostru.

 

Primirea bunurilor prin serviciu de livrare:

Serviciu de livrare al magazinului nostru livrează bunurile comandate în Chișinău și în toată țara.

Livrarea în oraș (Chișinau): gratuit, în cazul în care suma totală a comenzii este nu mai puțin de 500 de lei. În cazul în care suma este mai mică de 500 lei livrarea este contra plată, prețul depinde de zona orașului, puteți specifica suma exactă la manager atunci când faceți comanda.

Luând în considerare timpul necesar pentru  înregistrare, ambalarea și livrarea produsului, comenzile primite și înregistrate până la ora 13:00 a zilei curente, sunt livrate de la 17:00 până la 19:00, după 13:00 - a doua zi de la 17:00 până la 19:00.

În cazul necesității, livrării în aceeași zi dacă comanda a fost după 13:00 și maxim cu 2 ore înainte de sfârșitul orelor de lucru (18:00), putem oferi expres-livrare . Costul - 150 lei.

 

Livrarea în Republica Moldova: 

Produsele le livram pina la poarta sau pina la scara blocului locativ.

Livrarea tehnicii de dimensiuni mici (până la 25 kg) - 80 lei;
Livrarea tehnicii de dimensiuni medii si mari (peste 25 kg) 120 - 450 lei (aragaze, cuptoare incorporabile, frigidere mici), frigiderele cu inaltimea mai mare de 1,5m - 200 lei.
Este de asemenea, posibilitatea de livrare in orice sat. Prețurile exacte va rugam sa le verificati printr-un apel telefonic.

Ridicarea bunurilor voluminoase la etaj la prezența în casă a ascensorului de marfă constituie 50 lei. În absența ascensorului se plătește după cursul oferit de 20 de lei pentru etaj. În cazuri speciale – bunuri de o dimensiune foarte mare, neputința de a ridica bunurile, din cauza construcției casei, plata pentru ridicare este la întelegere. Responsabilitatea pentru orice daună în timpul ridicării este suportată de către client.

(!) Vă rugăm să aveți în vedere: Obligațiunile curierului serviciului de livrare nu include instalarea, conectarea, demonstrarea funcționalității și consultarea despre exploatarea produsului procurat. Vă rugăm să nu rețineți curierul peste timpul necesar pentru a verifica aspectul, completația și funcționarea bunurilor.

Export personal: Dacă v-ați decis pentru a ridica personal produsul, vă rugăm să stabiliți timpul vizitei la sediul nostru din timp – este nevoie de ceva timp pentru transporta produsele comandate la depozit.